Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • De heuvels in 30 mrt, 22 apr & 18 mei
  • De heuvels in 30 mrt, 22 apr & 18 mei

© diverse fotografen

De heuvels in

zaterdag 30 maart, 2e Paasdag 22 april & zaterdag 18 mei

Zak af naar het diepe zuiden. Waar de klank zacht en zingerig is. Waar Nederland niet meer plat is, maar de heuvels beginnen. En waar genieten tot kunst is verheven.

Een dagje uit in Valkenburg aan de Geul... sta vroeg op, want er is zoveel te doen! In Valkenburg vind je tal van top attracties waar je je geen minuut verveelt. Van spannende grotten tot sprookjesachtige pretparken, stoeltjesliften en rodelbanen... wat kies jij, boven- of ondergronds?
Je vindt er knusse winkelstraatjes met bijzondere kledingboetiekjes, mooie woonwinkeltjes en speciaalzaakjes waar je de lekkerste culinaire versnaperingen kunt kopen. En dat alles tegen het decor van het mooie vestingstadje Valkenburg, waarvan je op een terrasje kunt genieten of erlangs kunt flaneren.

SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners