Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Movie Park Germany
  • Movie Park Germany
  • Movie Park Germany

Foto's: Movie Park Germany

MOVIE PARK GERMANY krijgt nieuwe STAR TREK achtbaan in 2017

Een achtbaan der superlatieven staat de bezoekers van Movie Park Germany in 2017 te wachten. Het wordt niet alleen het op één na hoogste bouwwerk in het park, ook heeft het wereldwijd als enige attractie in een attractiepark een filmlicentie van "Star Trek™". Stap in de bus naar Movie Park Germany, het meest complete en unieke film- en attractiepark net over de grens in Duitsland. Adrenalinezoekers vinden hier ongetwijfeld een kick in The High Fall, MP Xpress, The Bandit èn de nieuwe STAR TREK achtbaan. De waterliefhebbers kunnen kiezen tussen de Mystery River en de Alien Encouter. Ook aan de kleinste bezoekers is gedacht; in Nickland zijn zestien attracties helemaal voor hen ingericht. Ontmoet hier ook de bekende kinderhelden SpongeBob, Patrick, Dora en Jimmy Neutron tijdens de Character Show!

Schoolreis

Wil je een schoolreis actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de "High Fall", of draai in de "MP Xpress" loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan "Van Helsing's Factory" voor een bloedstollende vampierjacht door het donker!

Groepen

In Movie Park Germany nemen wij u mee naar Hollywood, de ruim 40 attracties en shows staan compleet in het teken van de film! Met jou en je collega's als superstars.

 

SnelleVliet & Duurzaamheid

Zeggen dat je zoveel mogelijk duurzaam werkt is makkelijk, maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het hoogste aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners