078 6920 120
  • Londen - 1 dag
  • Londen - 1 dag

Foto's: Londen on View

STEDENTRIP LONDEN

Wereldstad Londen is 'the place to be' voor een bruisende stedentrip. De hoofdstad van Engeland is met zo'n 7,5 miljoen inwoners de grootste stad van het Verenigd Koninkrijk. Daar moet u een keer geweest zijn! Met een busreis naar Londen beleeft u het typisch Londense straatbeeld van rode dubbeldekkers, telefooncellen en zwarte taxi's. Londen heeft ontelbare bekende musea, zoals de National Gallery en het British Museum. Voor de liefhebbers van mode en shoppen zijn Oxfordstreet en warenhuis Harrods een must see. Natuurlijk mag een bezoekje aan Buckingham Palace, de Tower Bridge en de Big Ben niet ontbreken. Maak een ritje in de Londen Eye voor een prachtig uitzicht over de stad. Geniet van een waanzinnige stedentrip!

Voor een busreis naar Londen bent u bij SnelleVliet Touringcars aan het juiste adres. Wij organiseren uw groepsreis of schoolreis naar Londen op maat. Of u boekt een plaatsje in de touringcar op een georganiseerde dagtocht.

Óók leuk om naar toe te gaan!
SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet wil samen met u, onze passagier het verschil maken in duurzaam personenvervoer. Zo ontwikkelen wij doorlopend onze visie op MVO en duurzaam reizen.
Doe ook mee en draag bij aan een groenere wereld door uw duurzame busreis te compenseren samen met SnelleVliet en Trees for All.

Lees meer
Onze Partners