Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Limburgs Mooiste 26 mei
  • Limburgs Mooiste 26 mei
  • Limburgs Mooiste 26 mei

Foto's: diverse fotografen

ZATERDAG 26 MEI

De toertochten op zaterdag 26 mei gaan traditiegetrouw over een nieuw, verkeersluw parcours in het heuvelgebied van Zuid-Limburg en de grensstreek van Duitsland en België. Meer dan 500 km totaal, met daarin slechts één verkeerslicht. Aan de finish wacht een heerlijk gratis drankje en een oer gezellig horecaplein. Limburgs Mooiste staat bekend om de sportief uitdagende en toeristisch schitterende tochten over verkeersluwe wegen.

Er worden 8 racefiets toertochten met verschillende lengte en moeilijkheidsgraad aangeboden. Van 70 km met beperkte hoogtemeters tot 225 kilometers met niet minder dan 3700 hoogtemeters.
Voor de MTB-ers worden drie mountainbike tochten aangeboden: 45, 75 en 105 km lang. Goed om te weten dat de beschermde natuurgebieden en extreem moeilijke passages worden gemeden.

DE FIETSBUS

Is een luxe touringcar met faciliteiten en een nieuwe moderne fietstrailer waarin uw fiets een plaats krijgt. In de trailer staat uw fiets in een eigen rail en gewoon op zijn banden. Natuurijk is uw fiets tijdens de reis adequaat verzekerd tegen transportschade.
Klik voor meer info.

Óók leuk om naar toe te gaan!
SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners