Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Bloemetje erbij 9, 22 apr & 25 mei
  • Bloemetje erbij 9, 22 apr & 25 mei

© Keukenhof

Bloemetje erbij, Keukenhof

dinsdag 9 april, 2e Paasdag 22 april & zaterdag 25 mei

Bij een verjaardag hoort een bloemetje. Of beter nog: een bloemenzee! Dan is de Keukenhof de place to be. Kun je meteen 's zien waar iedereen zo van onder de indruk is.

Keukenhof is maar 8 weken per jaar geopend en trekt in die korte tijd meer dan een miljoen bezoekers. Op de kleurrijke bloemenvelden rondom de lentetuin kun je prachtige bloeiende voorjaarsbloemen zien zoals krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten. De tentoonstellingen in de bloementuin staan in 2019 in het kader van het thema Flower Power. 

Keukenhof is een leuk uitje voor het hele gezin!
Kinderen kunnen, naast het genieten van een paradijs aan kleurrijke bollen, zich op allerlei manieren vermaken in het park. Ze worden een echte tulpenexpert. Volg de speurtocht door het park, kom klimmen en klauteren op onze avontuurlijke toestellen en zweef door de lucht op onze kabelbaan.

SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners