Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Keukenhof
  • Keukenhof

Foto's: Keukenhof

KEUKENHOF

Keukenhof is dé plek om te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit en staat garant voor de mooiste foto's. Een bezoek aan Keukenhof is onvergetelijk. Keukenhof biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen. Keukenhof is uniek in de wereld. Toonaangevende internationale media hebben Keukenhof ook dit jaar weer uitgeroepen tot het mooiste lentepark ter wereld. Laat uw gasten zelf ervaren dat Keukenhof bruist, betovert en inspireert. Mis het niet!

Thema 2017: Dutch Design
Het Keukenhof thema voor 2016 is "De Gouden Eeuw". De periode waarin Nederland een bloeiperiode doormaakte op het gebied van handel, wetenschap en kunst. Dit is ook de periode waarin de wereld werd ontdekt en de tulpenhandel floreerde.

SnelleVliet & Duurzaamheid

Zeggen dat je zoveel mogelijk duurzaam werkt is makkelijk, maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het hoogste aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners