Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Keukenhof
  • Keukenhof

Foto's: Keukenhof

KEUKENHOF

22 maart t/m 13 mei 2018

Keukenhof is dé plek om te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Keukenhof is het leukste en fleurigste dagje uit en staat garant voor de mooiste foto's. Een bezoek aan Keukenhof is onvergetelijk. Keukenhof biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen. Keukenhof is uniek in de wereld. Toonaangevende internationale media hebben Keukenhof ook dit jaar weer uitgeroepen tot het mooiste lentepark ter wereld. Laat uw gasten zelf ervaren dat Keukenhof bruist, betovert en inspireert. Mis het niet!

Keukenhof staat in 2018 in het teken van Romantiek in Bloemen. Romantiek en bloemen zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het mooiste lentepark ter wereld, met een zee van bloemen, brengt u in een romantische lentesfeer.

Het historische park is midden in de Romantiek ontworpen (1857) als siertuin voor Kasteel Keukenhof. In de sfeervolle tuin rondom de vijver, met mooie doorkijkjes en eeuwenoude beukenbomen, bloeien sinds 1950 een miljoen tulpen.
Vele generaties beleefden hier al hun geluksmoment. Hoe is het met uw geluksmoment?

SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners