Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • NL Kerststad Valkenburg
  • NL Kerststad Valkenburg

© diverse fotografen

KERSTMARKT VALKENBURG

17 november 2017 - 7 januari 2018

Valkenburg bruist weer van de kerstaktiviteiten in deze periode. Met de oudste en beroemde Kerstmarkt in de Gemeentegrot aan de voet van de Cauberg. Maar ook met Kerstmarkten in de Fluwelengrot en in de nieuwe mergelgrot 'Mergelrijk'. En blijft u liever bovengronds? Bezoek dan de Santa Village en natuurlijk de Christmas Parade.
Dit en nog veel meer is kerst in het gezellige Valkenburg. Vergeet u vooral niet om een overheerlijke Limburgse vlaai voor thuis te scoren. 

Christmas Fairytales Parade

Twee keer per week trekt de sprankelende en prachtig gedecoreerde 'Christmas Fairytales Parade' bestaande uit sprookjesachtig verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums op een speciaal voor de Parade gecomponeerde soundtrack door het centrum van Valkenburg.
Om dit spektakel niet te missen gaan we pas 's avonds, na de parade weg uit Valkenburg.

SnelleVliet & Duurzaamheid

Zeggen dat je zoveel mogelijk duurzaam werkt is makkelijk, maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het hoogste aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners