Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Disneyland kerst
  • Disneyland kerst
  • Disneyland kerst
  • Disneyland kerst

Disneyland Kerst

Kerst in Disney Parijs van 11 november 2016 - 8 januari 2017

Het Disneyland® Park is tot in de kleinste details versierd om je de meest betoverende kerst ooit te laten beleven! Terwijl Disney figuren je de vrolijkste feestdagen wensen, krijgen kerstgedachten en verbeeldingskracht vleugels bij de schittering van de duizenden lampjes in onze reusachtige kerstboom.
Mickey en de Kerstman maken Disney's Christmas Parade tot de meest swingende en vrolijkste parade van het winterseizoen, vol Disney kerst sterren, doldwaze dansers en prachtige praalwagens. 
Leg het meest magische moment van het jaar vast op een foto met Disney figuren in hun mooiste feestkostuums. Maak een selfie met Merida, knuffel de Kerstman* in hoogsteigen persoon of poseer samen met Jack** in zijn speciale Kerstmanpak!

Disney Kerst, die Magie wil je toch niet missen!

TIP: Combineer uw bezoek met een dag Parijs en maak er een 2 Daagse trip van.
Nog meer Disneyland, klik hier

Óók leuk om naar toe te gaan!
SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners