Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Schoolreis Diergaarde Blijdorp
  • Schoolreis Diergaarde Blijdorp

Foto's: Rob Doolaard/Diergaarde Blijdorp

SCHOOLREIS DIERGAARDE BLIJDORP

Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot een van de mooiste dierentuinen van Europa. Ga kopje onder in het geheel overdekte Oceanium; de wereld van haaien, koningspinguïns en zeeleeuwen. Of sta neus aan neus met de ijsberen: dichterbij durf je niet! Ga ook op bezoek bij Bokito en zijn familie. De kinderen kunnen daarna lekker spelen in de Oewanja Kinderjungle (speeltoren): klauter 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden.

Voor grote groepen (zowel zakelijk als particulier) heeft Diergaarde Blijdorp bijzondere arrangementen in een levendige omgeving. Vrijwel alles kan in Diergaarde Blijdorp. Ook voor een schoolreis zijn de mogelijkheden oneindig. Beleef nu de spannendste avonturen met de klas in de nieuwe binnenspeeltuin Biotopia in de monumentale Rivièrahal. Hier kun je heerlijk klauteren door de jungle, graven naar fossielen in de woestijn en over de vin van een bultrug de oceaan in glijden.

Dierentuin en educatie; is dat een logische combinatie? Diergaarde Blijdorp vindt van wel. Waar anders dan in een dierentuin kunnen de bezoekers zoveel leren over allerlei diersoorten?

Óók leuk om naar toe te gaan!
SnelleVliet & Duurzaamheid

Zeggen dat je zoveel mogelijk duurzaam werkt is makkelijk, maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het hoogste aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners