Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Beekse Bergen
  • Beekse Bergen

Foto's: Safaripark Beekse Bergen

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

Ervaar een safari te voet, met de bus of boot in Safaripark Beekse Bergen. Laat je verrassen door ruim 1.250 dieren. De wandelsafari is een kilometerslange route die kronkelt via chimpansees en olifanten naar leeuwen en pinguïns. Langs de wandelroute vinden tevens voederpresentaties plaats. Daar kom je meer te weten over het eetgedrag van de dieren. Bij een safari met de bus beantwoordt een ranger al jouw vragen over de dieren, terwijl je een rit maakt langs zebra's, struisvogels, gnoes en jachtluipaarden. Beleef ook de spectaculaire roofvogelshow van het safaripark. De vogels vliegen rakelings langs je hoofd in Safaripark Beekse Bergen.

SPEELLAND BEEKSE BERGEN met school (BO)

Bij Speelland Beekse Bergen beleven kinderen een heerlijke dag vol speelplezier en waterpret. Terwijl de kinderen zich vermaken in de verschillende attracties kun je als docent heerlijk bijkomen op het terras. Speelland Beekse Bergen is dus een leuk dagje uit voor de hele school!

 

Óók leuk om naar toe te gaan!
SnelleVliet & Duurzaamheid

Zeggen dat je zoveel mogelijk duurzaam werkt is makkelijk, maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het hoogste aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners