Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Amersfoort 23 & 30 maart
  • Amersfoort 23 & 30 maart

© diverse fotografen

Shoppen in Amersfoort

zaterdag 23 & 30 maart

Een dagje winkelen in Amersfoort begint bij het Sint Jorisplein. Maar voordat je start met je zoektocht naar de nieuwste mode- en lifestyle-items, raden we je aan de heerlijke cappuccino (of ander lekkers) bij Little Italy te proberen.
Ben je op zoek naar schoenen, dan moet je in de Utrechtsestraat zijn. Voor lange mensen is de Arnhemstestraat de place to be. Door de Langestraat naar het historische en toeristische hoofdkwartier Lieve Vrouweplein. Van de Lange Jan naar een hippe kroeg is hier een kwestie van een enkele stap. Via de Krommestraat, hier is de opstapplaats voor een rondvaart naar De Hof, het gezellige horecaplein voor een hapje en een drankje.
Op zoek naar een origineel cadeau voor een leuke prijs, gemaakt door mensen met een beperking? Neem dan eens een kijkje bij cadeauwinkel en galerie Jans Pakhuys.

Stap in en ontdek Amersfoort!

SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners