Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Disneyland® Parijs 25e verjaardag
  • Disneyland® Parijs 25e verjaardag
  • Disneyland® Parijs 25e verjaardag
  • Disneyland® Parijs 25e verjaardag

Foto's: Disneyland© Paris

De 25e verjaardag van Disneyland® Paris

Tijd om te schitteren, vanaf 26 maart 2017

Vier de 25e magische verjaardag en ontdek spectaculaire en schitterende verrassingen in het Disneyland® Park. Tijdens dit feestelijke jaar wordt de hemel boven de parken verlicht door de glinsterende gloed van klassieke sprookjes en nieuwe avonturen die met een twinkeling tot leven komen. Dit is je kans om mee te schitteren en de magie meer dan oooit te beleven!

Steel de show in het Disneyland® Park bij Disney Stars on Parade en lanceer jezelf naar Star Wars Hyperspace Mountain, een avontuurlijke update van deze klassieke ruimteattractie.

NIEUW; Jack Sparrow gaat aan boord van de Pirates of the Caribbean. Hijs je zeilen en keer terug naar de tijd waarin zeerovers het voor het zeggen hadden op de volle zee.


Stap in de bus naar een wonderlijke wereld van spectaculaire shows die de podia en straten van de Disney® Park doen schitteren en ontmoet je geliefde Disney figuren die samen met jou de 25e verjaardag willen vieren! Deze magische momenten mag je echt niet missen. Houd je camera gereed en smile!

SnelleVliet & Duurzaamheid

Zeggen dat je zoveel mogelijk duurzaam werkt is makkelijk, maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het hoogste aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners