Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
Bekijk ook:

  Foto's: © Düsseldorf Marketing & Tourismus GmbH

  STEDENTRIP DÜSSELDORF

  Houd je van shoppen en Altbier? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Düsseldorf. De stad is met haar beroemde Köningsallee inclusief vele winkels, warenhuizen en boetieks een waar winkelparadijs voor iedereen die van shoppen houdt. Ook wanneer je niet veel budget hebt om te shoppen, is deze wereldberoemde straat een absolute must. Gezien en gezien worden is namelijk ook waar het om draait in deze chique winkelstraat. Ook een wandeling door de historische Altstadt mag niet ontbreken. De Altstadt staat bekend om de vele gezellige restaurants, terrassen, clubs en cafés. Neem daarom zeker even de tijd om te proeven van een lokale specialiteit, zoals het Altbier.

  Óók leuk om naar toe te gaan!
  Eine saubere Sache.

  Wir arbeiten jetz für die Zukunft nachfolgender Generation. Zum beispiel durch umweltfreundliche saubere Euro 6 Bussen zu fahren. Die schon heute die Grenzwerte von morgen einhält und Sie und Kinder damit vor Überrasungen schützt. 
  Mit SnelleVliet fahren Sie vorbildlich; Im Vergleich mit allen anderen Verkehrsmitteln besitz der Bus im Algemeinen und SnelleVliet in Besonderen die beste Energiebilanz pro Personenkilometer.

  mehr lesen
  Unsere partner