Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
Bekijk ook:

  © Duisburg Bilder

  KERSTMARKT DUISBURG
  22 november - 30 december 2018

  Elk jaar in de tijd vóór Kerstmis tot de 30 december verandert de binnenstad van Duisburg in een sfeervolle, glinsterende oceaan van licht met veruit meer dan honderd liefdevol gedecoreerde houten hutten, feestelijk versierde kerstbomen en heel wat andere feestverlichting. Ook de omliggende winkels hebben dan uitvoerig veel kerstversiering voorzien. Overal heerst een vredige en betoverende sfeer en voor velen begint nu de mooiste tijd van het jaar. De geur van kaneel en anijs, van aardappelpannenkoekjes en speculaas hangt in de lucht. In het licht van de houten hutten vindt men traditionele sierkunst, originele geschenkartikelen en kerstachtige decoraties. Winterpret is te vinden aan de schaatsbaan van de openbare nutsbedrijven en ook het traditionele reuzenrad zorgt altijd opnieuw voor fonkelende kinderoogjes. Voor bezoekers uit binnen- en buitenland is het jaarlijkse uitstapje naar de Kerstmarkt Duisburg niet meer weg te denken. Ten laatste 's avonds bij een glaasje verwarmende glühwein belooft men, terug te komen. Tijd blijft er genoeg, want de Kerstmarkt Duisburg sluit pas op 30 december. Al blijft Duisburg natuurlijk altijd open!

  Eine saubere Sache.

  Wir arbeiten jetz für die Zukunft nachfolgender Generation. Zum beispiel durch umweltfreundliche saubere Euro 6 Bussen zu fahren. Die schon heute die Grenzwerte von morgen einhält und Sie und Kinder damit vor Überrasungen schützt. 
  Mit SnelleVliet fahren Sie vorbildlich; Im Vergleich mit allen anderen Verkehrsmitteln besitz der Bus im Algemeinen und SnelleVliet in Besonderen die beste Energiebilanz pro Personenkilometer.

  mehr lesen
  Unsere partner