Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Winter in Parijs - 23 februari '19 = VOL
  • Winter in Parijs - 23 februari '19 = VOL

© Diverse fotografen

Winter in Parijs

zaterdag 23 feb. 2019 = VOL geboekt

Paris, je t'aime
Er is niets romantischer dan door de stad van de liefde banjeren op een mooie winterdag. Minder rijen, minder toeristen. Meer lichtjes en meer Parijs voor jezelf!
Weet je waarom het gewoon super chill is om in de winter naar Parijs te gaan? Omdat er dan niet van die suuuuper lange rijen staan met toeristen voor elk museum of bezienswaardigheid.

Koopjesjacht tijdens de winteruitverkoop in Parijs

De winteruitverkoop in Parijs is dé tijd van het jaar voor super koopjes! Dé tijd om van superkoopjes te profiteren. Dan kun je ze overal weer zien: De grote raamstickers met Soldes! ofwel uitverkoop. Kortingen van 10 tot 70% zijn geen uitzondering. En werkelijk alles gaat in de uitverkoop van parfum tot de meest exclusieve haute couture. Met kortingen die dan op lopen tot wel 80%! Dit moet je even meepikken dus!

SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners