Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Haarlem 21 apr & 12 mei
  • Haarlem 21 apr & 12 mei

© Diverse fotografen

Citytrip Haarlem

zaterdag 21 april & zaterdag 12 mei

Slenterend door de knusse straatjes beland je 'per ongeliuk' in de Jopenkerk. Of was dit een vooropgezet plan? Maakt niet uit, de biertjes smaken er niet minder om!

Beleef Haarlem als een local. Ontdek de leukste plekjes, weg van de gebaande paden, en ontmoet Haarlemmers op hun favoriete hotspots. Een terrasje pakken op de Botermarkt. De Jopenkerk! Een echte Haarlemse hotspot waar het altijd gezellig en druk is. Je hebt er een enorme variatie aan eigen gebrouwen biertjes. Een plek die je niet mag missen als je in Haarlem bent. Voor de shoppers zijn vooral de pittoreske winkelstraatjes met unieke boetieks, de Gouden Straatjes, populair. Voor Cultuur met een hoofdletter C stapt u binnen in de St. Bavo Baseliek of het Teylers Museum.

Of het nu gaat over shoppen, uitgaan, eten, drinken of cultuur snuiven, Haarlem, stad aan de Spaarne is verrassender dan je verwacht.

  U heeft een RotterdamPas?
 Klik dan op de pas voor een voorjaarsaanbieding.
SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners