Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Solden Antwerpen 19 en 26 jan. 2019
  • Solden Antwerpen 19 en 26 jan. 2019

© Antwerpen / diverse fotografen

WINTERSOLDEN ANTWERPEN

zaterdag 19 en 26 januari 2019

Das 'n knap kleedje

De bekende superstores komen voorbij, maar ook de bijzondere boetiekjes en ontwerpers weet je te vinden.
'Waar heb je dat vandaan?!' Uit Antwerpen, voor een prikkie.

De wintersolden, winterse uitverkoop in Antwerpen is nog een echte uitverkoop. De mooiste items gaan soms voor bodemprijzen de deur uit tijdens de Solden weken. En wie droomt daar nu niet van….. Antwerpen is zo-wie-zo al een stad die superleuk is om te winkelen met de bekende superstores maar ook boordevol kleine en luxe boetiekjes waar u nu voor weinig geld de garderobe kan uitbreiden.

De Meir is de grootste en drukste winkelstraat in Antwerpen. Op De Meir zitten dan ook met name de grote winkelketens en de bekende namen, zoals H&M, Esprit en ZARA. Naast De Meir zijn onder meer ook De Wilde Zee (hartje Antwerpen), de Modewijk – waarvan de naam al zegt wat er zit – en Het Historisch Centrum zeker een bezoekje waard. Maar ook De Leien, Quartier Latin, De Stationswijk en Het Zuid zijn de moeite om te bezoeken tijdens de Solden in Antwerpen.

SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners