Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • DU Kerstmarkt Essen
  • DU Kerstmarkt Essen

© Essen Bilder

KERSTMARKT ESSEN

zaterdag 15 december 2018

Volg de lichtjes

Met 250 kerstkramen en de prachtige verlichting en een vleugje kaneel in de lucht is dit wel een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. De lichtwegen in de stad leiden je als vanzelf naar de kerstmarkt. Van de Van Willy-brandt-Platz naar de Rathenaustrasse over de Kennedyplatz naar de Flachsmarkt. Een groot gedeelte van de kerstmarkt is overdekt door een net van maar liefst 450000 lichtjes. Dit biedt een betoverend en intiem effect en schouwspel.
De Kerstmarkt van Essen wordt ieder jaar bezocht door duizenden Nederlanders die zich ook te goed doen aan Lebkuchen, Glühwein und Paradiesäpfel. Voor Nederlanders is de kerstmarkt erg populair omdat je in de stad Essen ook leuk kunt winkelen, en er is een gigantische Primark.

SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners