Bus huren bij SnelleVliet Rent a bus at SnelleVliet Bus mieten - SnelleVliet
  • Walibi Holland
  • Walibi Holland
  • Walibi Holland

Foto's: Walibi Holland

WALIBI HOLLAND

Na uren, dagen, weken, maanden geconcentreerd opletten op het werk en in de klas, hebben de collega's en de leerlingen wel een dagje Walibi verdiend.
Laat ze lekker een dagje uitrazen en alles van zich af gillen in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux! Handen in de lucht terwijl ze binnen 3 sec van 0 naar 90 km per uur gelanceerd worden in Xpress: Platform 13. Ze schreeuwen het uit in Space Shot nadat ze van het adembenemende uitzicht hebben genoten en in Excalibur gaan ze zo vaak over de kop dat ze het verschil vergeten tussen boven en onder en dan hebben we ook nog de Crazy Thrill Ride Lost Gravity die zo bizar is, dat iedereen al de weg kwijt is voordat de ride begonnen is!

Schoolreis Walibi

Een schoolreis naar Walibi is een dag vol intense bochten, inversies en loopings! Een schoolreis Walibi is een dag #Dare to get Real.

Groepsdagtocht

Zie je het al voor je? Met collega's of vrienden hard gaan in de wildste achtbanen en de wreedste attracties. Met je bedrijf of club naar Walibi Holland? Het maakt niet uit of je komt met je vriendengroep, je voetbalteam of je collega's. Iedereen is welkom in Walibi Holland.

Óók leuk om naar toe te gaan!
SnelleVliet & Duurzaamheid

SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van ***** sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen…..

Lees meer
Onze Partners