Visit London, in één dag

We hebben mazzel, het is fantastisch weer, heerlijk dus om langs de Themes te lopen en een blik te werpen op de Big Ben (bongggggg....) en the Houses of Parlement. Behalve de gebruikelijke toeristendrukte is nu de pers ook volop aanwezig. Eén of andere lefgozer heeft een condoom met paars poeder naar het hoofd van Gordon Brown gegooid (raak!), wat voor een hoop tumult zorgt. We worden bijna overreden door een black cab. Het is even wennen dat het verkeer hier links rijdt, dus eerst naar rechts kijken en dan naar links. Dan maar de de metro naar Tower Hill voor een bezichtiging aan de Tower of Londen en de Tower Bridge. Wow, wat een geweldige stad!

00.00 uur Uw touringcar met koffiebar, koelkast, video/dvd staat klaar voor vertrek naar Calais. Na de tunnelpassage of overtocht (naar keuze) in snel tempo naar Londen. Aankomst in het centrum van Londen omstreeks 08.00 uur, u stapt uit bij Marble Arch (Hyde Park).
Verken op eigen gelegenheid swinging Londen. Naar wens regelen wij voor u een programma (excl.) in Londen. Bijvoorbeeld een City-walk of tour per bus met gids. Een lunch of diner in een Pubrestaurant, bezoek aan Mme Tussaud's, de Kroonjuwelen in de Tower of een Thames-cruise. Informeer naar de haast onbeperkte mogelijkheden.
19.00 uur Vertrek uit Londen, voor de terugreis in omgekeerde volgorde van de heenreis
06.00 uur Thuiskomst. Natuurlijk is de vertrektijd variabel, voor als u bijv. vroeger in Londen wilt zijn en vroeger weer wilt vertrekken uit deze Metroopool.

naar Londen site >


TIP: Stap in voor 2 dagen naar Londen

Inclusief

√ touringcar met chauffeur
√ tunnel/ferry
√ stadsplattegrond

extra te reserveren
ontbijtbox (in de bus)
Publunch v.a. € 20,-
Gids
Entree's
prijzen op aanvraag

Prijs p.p.

personen€ p.p.
70€ 49,50
60€ 51,50
50€ 57,50
40€ 67,50

Reserveren / informatie

 winkelwagen
 mail ons
 voorwaarden
 
 rolstoel geschikt
 terug naar overzicht